Fons dels americanos. Indians a Sant Pere de Ribes.

Tens informació dels americanos de Sant Pere de Ribes? Si tens material de l’època: fotografies dels teus avantpassats, cartes, documentació dels viatges, de les empreses que van fundar, ens pots ajudar a fer gran el fons del patrimoni documental dels indians. Fes-nos arribar el material, el valorarem i en farem difusió, perquè tothom pugui conèixer una part tan important de la història de Sant Pere de Ribes.

Ens pot fer arribar el material de forma presencial o electrònicament.

En cas de fer-ho electrònicament, cal que omplis el formulari següent indicant les teves dades, i una breu descripció de les fotografies o documents, així mateix, perquè les puguem incorporar al portal, cal que estiguin en format jpg i amb una resolució de com a mínim 300x300ppp.

 

Formulari envia’ns les teves fotos

Si no tens mitjans per digitalitzar les fotografies o documents, o no saps com fer-ho per incorporar-les al portal, els pots portar a l’Arxiu Municipal ( c/ Major 110) els dilluns i dimarts de 9 a 12 hores i nosaltres les digitalitzarem.

Si vols fer donació dels originals a l’Arxiu Municipal, també els digitalitzarem i incorporarem al portal, però alhora els ingressarem al dipòsit de l’Arxiu i els farem el tractament adequat, per a la seva conservació de llarg termini.